Випічка та морозиво – смачні рецепти чудових десертів!


Опубликовано 19 Июль 2024 в 12:00

Блог Дети в городе Запорожье >  Лайфхаки для родителей >  Випічка та морозиво – смачні рецепти чудових десертів!


Випічка та морозиво – смачні рецепти чудових десертів!

Photo: ТМ Ласунка


Морозиво – це не тільки один з найулюбленіших десертів усіх прихильників солодкого, а й чудовий інгредієнт для приготування різноманітних смачних страв. Завдяки своїй ніжній текстурі та багатому смаку, морозиво здатне перетворити звичайні десерти на справжні кулінарні шедеври. Пропонуємо три цікавих рецепти, які легко приготувати вдома та здивувати близьких.


«Чизкейк» з морозивом


Інгредієнти:

  • 200 г печива
  • 100 г вершкового масла
  • 500 г ванільного морозива ТМ «Ласунка»
  • 100 г свіжих фруктів (полуниця, малина або банан)
  • шоколад або кокосова стружка

Рецепт приготування:

  1. Подрібніть печиво у блендері або вручну.
  2. Розтопіть вершкове масло та змішайте його з печивом до утворення однорідної маси.
  3. Викладіть масу в форму для випічки, щільно утрамбовуючи дно.
  4. Відправте основу охолоджуватись у морозильник на 30 хвилин.
  5. Дістаньте основу, наповніть її морозивом та викладіть зверху свіжі фрукти.
  6. Прикрасьте тертим шоколадом або кокосовою стружкою.
  7. Поверніть пиріг у морозильник на кілька годин перед подачею.


Штрудель з морозивом


Інгредієнти:

  • 4 листи тіста (філло або готове тісто для штруделя)
  • 2 яблука
  • 50 г цукру
  • 50 г горіхів (волоські або мигдаль)
  • 1 ч. л кориці
  • 500 г ванільного морозива ТМ «Ласунка»
  • яйце для змащення

Рецепт приготування:

  1. Яблука очистіть, наріжте кубиками та змішайте з цукром і корицею.
  2. Додайте подрібнені горіхи.
  3. На кожен лист тіста викладіть яблучну начинку та загортайте, формуючи штрудель.
  4. Змажте верх яйцем та відправте випікатися в розігріту до 180°C духовці на 25-30 хвилин, до золотистого кольору.
  5. Подавайте зі злегка розтопленим морозивом, щоб поєднати смак теплого штруделя з прохолодою морозива.


Торт з морозивом та шоколадом


Інгредієнти:

  • 150 г темного шоколаду
  • 100 г вершкового масла
  • 200 г цукру
  • 3 яйця
  • 70 г борошна
  • 500 г шоколадного або ванільного морозива ТМ «Ласунка»
  • 150 г малини

Рецепт приготування:

  1. Розтопіть шоколад та масло разом на водяній бані або в мікрохвильовці.
  2. Збийте яйця з цукром до однорідної маси.
  3. Додайте теплу шоколадну суміш до яєчної маси та добре перемішайте.
  4. Додайте борошно й знову перемішайте, доки не отримаєте гладку консистенцію.
  5. Викладіть тісто у форму та відправте в розігріту до 180°C духовку на 20-25 хвилин.
  6. Після випікання дайте основі для торта охолонути.
  7. Морозиво трохи розморозьте та рівномірно викладіть по поверхні коржа.
  8. Поставте в морозильник на кілька годин або до повного затвердіння морозива.
  9. Перед подачею прикрасьте малиною.


Ці прості рецепти дозволять вам насолодитися улюбленими смаками та здивувати рідних чудовими десертами. Смачного!





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск